Magija duše

Peti Bog, #2

by Dalibor Kovačec

Product Description:

U sjeni kraljevstva koje se nalazi na rubu propasti, dvoje ljubavnika sanja o vjenčanju, no njihova je zajednica prokleta davnim krvnim vezama koje su odlučne da ih razdvoje. Dok se političke spletke poput zmija stežu oko njih, u tami se stvaraju novi savezi, zaboravljene ljubavi ponovno se rasplamsavaju, a zabranjene strasti gore jače nego ikad. No sudbina kraljevstva visi o koncu kada započne katastrofalan napad na glavni grad, predvođen strašnim crnim zmajevima. Hoće li Kardiga doživjeti istu mračnu sudbinu kao Rohamara? U brutalnoj borbi za opstanak, usamljeni ratnik obara zmaja, dok moćni druid kroz zabranjene molitve preoblikuje Zmajsku.

Daleko od krvavih polja, čarobnjak se suočava s drevnom, zlokobnom magijom koja prijeti da će ga proždrijeti. Kako bi spasio napaćen narod, mora se suočiti s vlastitom tamom. Dok otkriva zabranjene moći, tajanstveni i zaboravljeni narod izlazi iz sjene, dolazi spašen u Zmajsku. Druid mora obraniti svoju titulu u smrtonosnom dvoboju, dok mladi mag, vođen mračnim mentorom, otkriva moći o kojima nije ni sanjao.

Dok se kraljevstva bore protiv vlastitih unutarnjih demona i razarajućih prirodnih nepogoda, još mračnije zlo širi svoje korijene, sklapajući nove, zlokobne saveze. Hagala, uhvaćena u mrežu izdaje, otkriva da nisu svi oko nje neprijatelji, i da njeno srce možda ipak može pronaći utočište. Ključ za Vrata je napokon otkriven, ali može li ga ona uzeti? A kada Vrata budu otvorena, hoće li upravo ona omogućiti ulaz Petog Boga u L'ven?